donderdag, 9 juli 2020 om 20:36

Zoals jullie vast al gehoord hebben zijn de maatregelen tegen het COVID-19 virus verder versoepeld: sportkantines en bijbehorende terrassen mogen, onder bepaalde voorwaarden, weer geopend worden. Reuze leuk want de gezelligheid kan op die manier weer terugkeren op ons mooie tennispark! Spelers maar ook toeschouwers kunnen, mits rekening houdend met 1.5 meter onderlinge afstand, weer heerlijk samen zitten voor een hapje en een drankje.

Per directe ingang, gelden de volgende beperkende maatregelen en mogelijkheden:

zaterdag, 30 mei 2020 om 10:46

Goed tennis-nieuws dat per direct ingaat!

Alle leden, dus ook vanaf 19 jaar en ouder, mogen weer dubbelen. De beperkende maatregel tegen het COVID-19 virus, “blijf op anderhalve meter afstand van elkaar” geldt echter nog steeds.

Daarnaast wordt het tennispark qua toegangstijd weer volledig opengesteld. Dit betekent dat de eerder gemelde beperkende tijdsvakken waarin getennist kan worden, vervallen.

 Tip: kom op dinsdag vanaf 20.00 heerlijk dubbelen bij onze Dinsdagavond Toss!! 

 

dinsdag, 24 december 2019 om 13:54

Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond en sportief 2020!

En hopelijk tot snel op ons prachtige tennispark! Bijvoorbeeld tennissen op de dinsdagavond tijdens onze gezellige toss of kom luisteren, meedenken en borrelen op de Algemene Leden Vergadering eind januari.

Namens het Bestuur van TV De Wiekslag,

Sabine, Jannet, Sjoerd, Colin, Ernst & Frank

dinsdag, 3 december 2019 om 01:34

TV De Wiekslag is een nieuw tennis-event rijker. Deze conclusie kan zeker worden getrokken na de eerste geslaagde editie van het Hengst & Bal Toernooi, een herendubbel-tennisbattle.

zaterdag, 2 november 2019 om 12:44

De gravelbanen van TV De Mookerheide waren in het laatste oktoberweekend het decor van de eerste editie van het M&M-tennistoernooi. In een nazomers sfeertje hebben enkele tientallen  leden van de tennisverenigingen Middelaar, Milsbeek, Molenhoek en Mook sportief en fanatiek gestreden om de prijzen. Ook vanuit TV De Wiekslag hebben verschillende ‘Dubbels’ - dames/heren/mix - acte de présence gegeven.

Deel deze pagina...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Del.icio.us icon
Pinterest icon
e-mail icon

Binnenkort

Gaan we tennissen vandaag?

Weersverwachting
TV de Wiekslag

Meer weer in Molenhoek

Mededelingen

De Wiekslag Open kan i.v.m. het corona virus niet door gaan
De Wiekslag Open gaat niet door.
Meld je aan voor het Mixed Dubbel Toernooi!
Meld je aan voor het Mixed Dubbel Toernooi! Dit toernooi wordt nu zondag 5 juli gespeeld.