Geslaagde première M&M-toernooi in Mook

Geplaatst door Ruud Jacobs op 2 november 2019 om 12:44

De gravelbanen van TV De Mookerheide waren in het laatste oktoberweekend het decor van de eerste editie van het M&M-tennistoernooi. In een nazomers sfeertje hebben enkele tientallen  leden van de tennisverenigingen Middelaar, Milsbeek, Molenhoek en Mook sportief en fanatiek gestreden om de prijzen. Ook vanuit TV De Wiekslag hebben verschillende ‘Dubbels’ - dames/heren/mix - acte de présence gegeven.

Op zaterdag zijn van 10.00 uur tot 19.00 uur de poulewedstrijden gespeeld, met aansluitend een gezellige avond met een hapje en muziek van de band ‘Ameezing Duo’. Het toernooi is op zondagmiddag afgesloten met spetterende finalewedstrijden. Hierin waren de leden van TV De Wiekslag goed vertegenwoordigd. Een eerste plaats was er voor de damesdubbel Bianca Klomp/Helen Ubachs. In de mixdubbel was er een tweede plaats voor Karin Mulder/Hans Mulder en ook in de herendubbel was er ‘zilver’ voor Rob Smit/Sjoerd Verkaart.

Het M&M-toernooi is een gezamenlijk initiatief van de tennisverenigingen Mook, Molenhoek, Middelaar en Milsbeek. In 2020 is TV De Wiekslag gastheer van dit nieuwe regionale tennisevent.

 

Deel deze pagina...

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
Del.icio.us icon
Pinterest icon
e-mail icon

Binnenkort

Gaan we tennissen vandaag?

Weersverwachting
TV de Wiekslag

Meer weer in Molenhoek

Mededelingen

De Wiekslag Open kan i.v.m. het corona virus niet door gaan
De Wiekslag Open gaat niet door.
Meld je aan voor het Mixed Dubbel Toernooi!
Meld je aan voor het Mixed Dubbel Toernooi! Dit toernooi wordt nu zondag 5 juli gespeeld.